Portofoliu

Construit pe cinci nivele - parcarea subterana si patru nivele, cu o suprafata utila de 28.000 mp, din care 18.000 mp suprafata inchiriabila si o parcare terana si subterana cu 450 de locuri, Unirea Shopping Center Brasov este cel mai important centru comercial al orasului, valoarea investitiei ridicandu-se la 35 de milioane de euro.

Centrul comercial Shopping City Suceava include o galerie comerciala de 11.500 mp. Pe langa hypermarketuri, Carrefour opereaza si pe segmentul de supermarketuri - prin preluarea celor 21 de magazine Artima, care vor deveni Carrefour Express pe parcursul acestui an.

Situat in zona de nord a capitalei, in vecinatatea Casei Presei, Monte Carlo Palace propune un numar de 111 unitati de locuit. Imobilul pe 14 nivele, este amplasat intr-un parc de 5.200 mp.

Compania spaniola Ibiza House a finalizat ansamblul rezidential Ibiza Sol din nordul Capitalei, in urma unei investitii de aproximativ 68 de milioane de euro. Ibiza Sol, este un proiect rezidential amplasat in Nordul Bucurestiului, langa Scoala Americana si va oferi un numar de 304 apartamente cu 2, 3 si 4 camere.

Proiectul rezidential Brilliant Condominium se prezinta ca un ansamblu de 4 tronsoane. Complexul rezidential pune la dispozitie 51 de apartamente, 11 spatii pentru birouri, fiind de asemenea disponibile si 85 de locuri de parcare subterane.