Supraveghere video

Indiferent ca este vorba de un mic magazin de electronice, o statie de benzina, o cladire de birouri sau o banca, AMPLU CENTER ofera solutii de supraveghere video extrem de flexibile si eficiente.

Un sistem de televiziune cu circuit inchis trebuie sa fie alcatuit in principiu din mai multe camere de luat vederi pentru preluarea imaginii, un dispozitiv de prelucrare a imaginii, un monitor pentru vizualizare si un videorecorder pentru inregistrare (DVR).

In functie de cerintele specifice ale fiecarui obiectiv, sistemului de baza ii pot fi adaugate alte componente. In felul acesta sistemul de televiziune se extinde, capata functii noi ajungindu-se in final la o configuratie deosebit de complexa. In plus sistemul de televiziune poate fi interconectat cu un sistem de avertizare la efractie sau cu echipamente de control acces.

Proiectarea, precum si modalitatile de instalare sunt in concordanta cu prevederile normelor europene. Se asigura service calificat atat in perioada de garantie cat si in postgarantie, departamentul de service al firmei dispunand de personal calificat si de baza materiala adecvata, care permite interventia rapida oriunde in tara (echipamente, posibilitati de comunicare pe teren, etc.).