Voce - Date

Dinamica afacerilor din zilele noastre necesita o tehnologie avansata de prelucrare a informatiilor pentru a se mentine la un nivel competitiv ridicat. Prin posibilitatile de conectare in retea si de gestionare in comun a informatiilor pe care le ofera azi utilizatorilor sai, calculatorul personal a devenit la fel de important si uzual precum un telefon.

Amplu Center recunoaste si respecta nevoile de comunicare ale clientilor sai si de aceea este pregatit sa ofere viteza si calitatea de care acestia au nevoie. Cu cat noile tehnologii continua sa se dezvolte, retelele trebuie sa asigure pe langa traditionala comunicatie audio si transmisii video, transferuri de date si aplicatii multimedia. Scaderea rapida a timpului de procesare, complexitatea retelelor si aparitia unor metode de acces ultra-rapid creeaza nevoia fireasca a unor sisteme accesibile de cablare structurata.

In ultimii ani, ca urmare a nevoii tot mai stringente de imbinare a elementelor de cablare, conectica si topologie, precum si a procedurilor de lucru utilizate pentru realizarea retelelor de date si, respectiv, de voce, a luat o tot mai mare amploare ideea de cablare structurata a unei cladiri.

Amplu Center furnizeaza solutii de cablare structurata, asigurand astfel o infrastructura moderna pentru realizarea retelelor de date si voce intr-o cladire sau grup de cladiri. Personalul care realizeaza proiectarea, instalarea si testarea retelelor de cablare structurata este autorizat de catre 3M, AMP, R&M.